Bakan Yazıcı:milletimizin Hayrına Olmayacak Hiçbir Tasarruf İçinde Olmayız

Bakan Yazıcı:milletimizin Hayrına Olmayacak Hiçbir Tasarruf İçinde Olmayız

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Dershanelerin kapatılmasına yönelik eylem planını Kars’ta değerlendirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Dershanelerin kapatılmasına yönelik eylem planını Kars’ta değerlendirdi. Bakan Yazıcı, "Milletimizin aleyhine sonuçlanacak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisinde olmayız." dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, beraberinde Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte akşam saatlerinde hava yoluyla geldiği Kars’ta, Vali Eyüp Tepe, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu ile AK Partililer tarafından karşılandı. Bakan Yazıcı beraberindeki heyet ile birlikte şehirde gümrük binası olarak planlanan kent konseyine geçerek incelemelerde bulundu.

Ardından Kars Valisi Tepe’yi makamında ziyaret eden Bakan Yazıcı, dershanelerin kapatılmasına yönelik eylem planının kamuoyunda infiale neden olması hakkında görüşlerinin sorulması üzerine, "O alana ilişkin epey zamandır devam eden bir çalışma var. Çalışmanın detayını bilmiyorum. Detaylarına vakıf değilim. O elbette ki günden konusu olduğunda orda oturup değerlendiririz. Ama şunu bilesiniz, milletimizin aleyhine sonuçlanacak, milletimizin hayrına olmayacak hiçbir tasarruf içerisinde olmayız. İfade edildiği tarzda bir tasarruf varsa mutlaka bunun sebepleri paylaşılır. Dolayısı ile bu konuyla alakalı şimdilik vereceğim cevap bu." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.