Bakan Kurum'a başarı dileği

Bakan Kurum'a başarı dileği

Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz ve yanındaki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun diledi

Konyalı  ve hemşehrimiz  bir bakanın bulunmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet  Kiraz, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen hemşehrimiz Murat Kurum’u makamında ziyaret ettik ve  yeni dönemde çok başarılı çalışmaların altına imza atacağına yürekten inandığımızı belirttik" diye konuştu.  

Hotamışlılar olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabineyi açıklamasıyla birlikte çok ayrı bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Başkan Kiraz “Konya’nın Karapınar İlçesi Hotamış havalisi Akçayazı köyünden olan Murat Kurum’un bakanlar kurulunda ismini duyunca çok mutlu olduk. Mesleki hayatında istikrarlı bir yükselişi olan ve en son Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürlüğünde başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Sayın Kurum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdirine mazhar olmuş ve yeni sistemin ilk kabinesinde yer alarak biz hemşehrilerinin göğsünü kabartmıştır.Bizde dernek olarak Sayın bakanımız ve hemşehrimiz Murat kurum’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kendisi inanıyorum ki bilgi birikimi, enerjisi ve projeleriyle Yeni Türkiye’ye damgasını vuran isimlerden biri olacaktır. Dernek olarak Sayın Kurum’a ve diğer tüm bakanlarımıza görevlerinde başarı diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneğinin ziyaretinden dolayı başta Başkan Ahmet Kiraz ve yanındaki heyete teşekkür ediyorum. Bize verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.