Bakan İsmet Yılmaz, Dadaloğlu Şenliklerine Katıldı

Bakan İsmet Yılmaz, Dadaloğlu Şenliklerine Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 25. Ulusal, 15. Uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği'ne katıldı. Sivas’taki programından sonra Kayseri’ye gelerek şenliğe katılan Bakan Yılmaz, kendilerinin yıkanlardan değil yapanlardan olduğunu...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, 25. Ulusal, 15. Uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği'ne katıldı. Sivas’taki programından sonra Kayseri’ye gelerek şenliğe katılan Bakan Yılmaz, kendilerinin yıkanlardan değil yapanlardan olduğunu ve kavga ederek kendi ayaklarımıza kurşun sıkmış olunacağını söyledi.

Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Dadaloğlu mahallesinde 25. Ulusal, 15. Uluslar Arası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenliği düzenleniyor. Dün başlayan şenliğin ikinci gününe Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve çok sayıda davetli katıldı. Sivas programı sonrasında Kayseri’ye gelerek şenliğe katılan Bakan İsmet Yılmaz, Dadaloğlu’nun kardeş kavgasının kötülüğünü anlattığını, kardeş kavgasının düşmanı sevindirdiğini anlattığını hatırlatarak konuşmasına başladı. "Düşmanı sevindirmemek lazım. Birlik olan yerde kavga olmaz” diyen Bakan Yılmaz, “Kavgadan da kimse karlı çıkmaz. Herkes kaybeder. Bu nedenlerle kaybedenlerden olmamak, kavgadan kaçınmak lazım. Birlikte Türkiye olmak lazım. ilimizde birlik varsa ilimizde, ülkemizde birlik varsa ülkemizde huzur var demektir. Huzur ve kardeşlik isteyenlerin şartı barıştan geçer. Gelişen ülkelere bakın iç problemlerini çözmüş ülkelerdir." dedi.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, şenlik alanına intikal etmeden önce Dadaloğlu'nun anıtını ziyaret etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.