Bakan Eker Balıkesir'de Toplu Açılış Törenine Katılacak

Bakan Eker Balıkesir'de Toplu Açılış Törenine Katılacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Balıkesir'de çiğ süt analiz laboratuvarları toplu açılış törenine katılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Balıkesir'de çiğ süt analiz laboratuvarları toplu açılış törenine katılacak. Aynı gün Havran ilçesinde ise Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Süt Sığırcılığı İşletmesi'ni açacak.

Bakan Eker, bazı açılış ve ziyaretler için 23 Eylül 2013 Pazartesi günü Balıkesir'e geliyor. Valilikten yapılan açıklamada, Eker'in sabah saatlerinde havayoluyla Ankara'dan Edremit Havaalanı'na geleceği bildirildi. Bakan Eker ve beraberindekiler, daha sonra il merkezine hareket edecek. Eker, Balıkesir İl Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenecek törende. çiğ süt analiz laboratuvarlarının toplu açılışını yapacak. Daha sonra Vali Ahmet Turhan'ı ziyaret edecek, ardından AK Parti İl Başkanlığı'na geçecek. Bakan Mehdi Eker, Balıkesir programı kapsamında son olarak Havran'da, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Süt Sığırcılığı İşletmesi'ni açacak. Ondan sonra da Edremit'ten Adana'ya hareket edecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.