Bakan Avcı: Eskişehir Türk Dünyası Başkentliğini 6 Ay Daha Uzatıyoruz

Bakan Avcı: Eskişehir Türk Dünyası Başkentliğini 6 Ay Daha Uzatıyoruz

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğiyle ilgili olarak, “Türk Dünyası Kültür Başkentliğini 1 Ocak 2014’de Kazan’a devrediyoruz.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğiyle ilgili olarak, “Türk Dünyası Kültür Başkentliğini 1 Ocak 2014’de Kazan’a devrediyoruz. Ama Meclis'e verdiğimiz önergeyle önümüzdeki 6 ay daha uzatıyoruz.” dedi.

Bakan Avcı, birincisi yapılan Türkvizyon Şarkı Yarışması finali sonrasında yaptığı açıklamada, söz konusu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Avcı, Türkvizyon’un önümüzdeki yıllarda hem organizasyon, hem de katılım itibariyle daha da gelişeceğini kaydetti.

“Eskişehir 2013 Türk Kültür Başkentliğini 6 ay daha uzatıyoruz.” diyen Bakan Avcı, şöyle konuştu: “Bu arada sizin vasıtanızla bir müjdeyi de vermek istiyorum. Biliyorsunuz Türk Dünyası Kültür Başkentliği 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle Kazan'a devrediyoruz. Ama Meclis'e verdiğimiz önergeyle önümüzdeki 6 ay daha uzatıyoruz.”
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.