Bahçeşehirden 11. Başarım Kampı

Bahçeşehirden 11. Başarım Kampı

Bahçeşehir Kolejinin gelenekselleştirdiği ve bu yılda 11.sini gerçekleştirdiği Benim Başarım Kampı Antalya Sidede 6 gün sürdü

Bahçeşehir Koleji’nin  gelenekselleştirdiği ve  bu yılda  11.sini gerçekleştirdiği “Benim Başarım Kampı” Antalya Side’de  6 gün sürdü.  Benim başarım kampında öğrenciler gündüzleri ders çalışırken, akşamları da eğlenceli aktivite programlarına katıldı. Konya Bahçeşehir Koleji’nin klasiği olan “Benim Başarım SBS Kampları”nın 11.si Antalya Side’ de bulunan Kamelya World Hotel’de gerçekleştirildi. Her yıl, yılda iki defa düzenlenen SBS Kampı’nın bu yılki ilk etabı 5 gece olmak üzere 6 gün sürdü. Yarıyıl tatilinin ilk haftasında gerçekleşen çalışma kampına çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler 5 yıldızlı tesisin, kendilerine tahsis edilen çalışma salonlarında gün boyunca ders çalıştılar. Sınava yönelik soru çözümlerinin yapıldığı, konu eksiklerinin giderildiği çalışmaya katılan öğrenciler kamp süresinin tamamında yüzlerce soru çözme fırsatı yakaladılar. Öğretmenleri eşliğinde yürüttükleri çalışmaların kendileri için çok verimli olduğunu belirten Konya Bahçeşehir Koleji öğrencileri, planlanan etkinliklerle de yoğun çalışma temposunun stresini attıklarını ifade etti. Kampa katılan öğrencilerin velileri ise, öğrencilerin tatili olumlu değerlendirmeleri için kampın iyi bir fırsat olduğunu, kampta yürütülen çalışmaların öğrencinin bireysel olarak yürüteceği çalışmalara göre daha verimli olacağını düşündüklerini söyledi.
Kamp dönüşünde veliler gibi Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok da öğrenci ve öğretmenleri karşılayanlar arasındaydı. Nurettin Ok, kamp çalışmalarının öğrencilerde verimi artırdığını ifade ederek, “Benim Başarım Kampı’nı yıllardır uyguluyoruz. Her geçen yıl, tecrübelerimiz ve çalışmadan elde ettiğimiz verim artıyor. Sömestre tatili bu çalışma kampı sayesinde Bahçeşehir öğrencileri için bir fırsata, bir avantaja dönüşüyor. Öğrencilerimiz bu kamp sayesinde hem nitelikli çalışma, hem de doyasıya eğlenme fırsatı elde ediyorlar. Öğretmenlerimiz üzerlerine aldıkları büyük sorumluluk ile öğrencilerimizle kendi çocuklarından ayırt etmeksizin ilgileniyorlar. Bu çok büyük bir organizasyon. Büyük çabalar ve zahmetlerle yürütülüyor. Ve çaba sarf edilen her işte olduğu gibi, bu iş de başarıyla sonuçlanıyor.  Ben böylesi önemli bir organizasyonda planlamanın yapılmasından, çalışmaların yürütülmesine varıncaya dek emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.