Bahçeşehirde kitap sevgisi anlatıldı

Bahçeşehirde kitap sevgisi anlatıldı

Söyleşide, çocuklarla hikâye okuma üzerinde çalışmalar yapan Yazar Aysel Gürmen, öğrencilerin etkinliğe göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtti.

Bahçeşehir Koleji konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide, çocuklarla hikâye okuma üzerinde çalışmalar yapan Yazar Aysel Gürmen, öğrencilerin etkinliğe göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnun kaldığını belirtti. Gürmen, çocuklara sanatı ve sanata verilen önemi anlatarak minik konukları ile minik oyunlar da oynadı. Çocukları bazen sanatçı yaparak onlara oyunculuğun keyfini yaşattı. Bazen küçük bir orkestra kurarak söyleşiyi daha eğlenceli bir hale getirdi. Çocuklar keyifle geçen söyleşinin sonunda yazara kitaplarını imzalattı.
Kitap sevgisinin ve okuma alışkanlığının çocukluk çağlarında kazandırılması gerektiğinin önemini vurgulayan Konya Bahçeşehir Koleji Kurucu Nurettin Ok, “Yazanla okuyanın bir araya gelmesini sağlayan bu etkinlikler, gençlerimize yol göstermek gibi kutsal bir vazifenin yerine gelmesi için bizlere fırsatlar sağlamaktadır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.