Bahçeşehir öğrencisine resim yarışmasında ödül

Bahçeşehir öğrencisine resim yarışmasında ödül

Konya Makine Mühendisleri Odası tarafından Konya genelinde eğitim yapan okullar arasında düzenlenen Toplumsal Refah İçin Teknoloji konulu resim yarışması sonuçlandı

Konya Makine Mühendisleri Odası tarafından Konya genelinde eğitim yapan okullar arasında düzenlenen “Toplumsal Refah İçin Teknoloji” konulu resim yarışması sonuçlandı. Yarışmaya çok sayıda katılım sağlanırken, birinciliği Konya Bahçeşehir Koleji 4. sınıf öğrencisi Tolga Hayırlıoğlu elde etti. Öğrenci hem Makine Mühendisleri Odası’nda, hem de Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen törenlerle yarışma ödülü olan fotoğraf makinesini ve sertifikasını alırken, yarışmaya katılan diğer öğrenciler de katılım sertifikası ve boyama setleri hediye edildi. Okulda düzenlenen törende Makine Mühendisler Odası Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu hazır bulundu. Birbirinden başarılı örneklerin yarıştığı yarışmada birinciliği elde eden resmin elektrikle çalışan bir araba ile ilgili olduğu dikkati çekti. Çizim yeteneğinin yanı sıra vurgulanmak istenen mesajın da önemli olduğu yarışmada, değerlendirmeyi yapan jürinin fikirlerin özgünlüğüne ve toplumsal refaha sağlayacakları katkıya önem verdiği ifade edildi.

Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşen tören sırasında konuşan Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Nurettin Ok, öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını belirtti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.