Bahçeli: Seçimlerin tek galibi MHP'dir

Bahçeli: Seçimlerin tek galibi MHP'dir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Yerel seçimlere değinen Bahçeli, "Tek galip MHP'dir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle;

EGEMEN BAĞIŞ ELEŞTİRİSİ
Başbakan her sözünü yolsuzluk ve rüşvet kisvesi altında Türkiye'nin milli kurumlarına operasyon düzenleniyor kisvesiyle karşılamıştır. İranlı şarlatanı hayırsever iş adamı olarak tanımlamıştır. Bakanlarını her fırsatta savunmuştur. Pişkinlikte öyle bir noktaya gelmiştir ki bakara makara diye kutsal kitabımızla dalga geçen şahsiyetsiz eski bakanı bile savunmuştur. 30 Mart sonuçlarına baktığımızda rüşvet ve yolsuzluğun sandığa yön verdiğini söylemek mümkün değildir. Bu asılsız görüş milletimizde de karşılık bulmuştur. 17 ve 25 Aralık'tan sonra nasıl olduysa Başbakan milli değerleri hatırlamış sanal istiklal savaşçısı olmuştur.

'YÜZDE 99 ALSA HESABINI VERECEKTİR'
Suriye toplantısının sızdırılması başbakan ve hükümetinin elini güçlendirmiştir. Ajanlar ve hainler AKP'nin değirmenine su taşmıştır. Seçimlere kısa bir süre kala bu dinlemenin internete sızdırılması bize göre AKP'nin hanesine yazılmıştır. 30 Mart'ın sonucu ne olursa olsun, AKP hükümeti Türkiye'nin imajını bozmuş itibarını sarsmıştır. Türk milletinin kazanacağı günler yakındır. Mübarek ve aydınlık zamanlar uzak değildir. Başbakan ve partisi değil yüzde 43 yüzde 99 da alsa hesabını verecektir. Sandık pisliğin temizleneceği bir yer değildir. Hırsızın meşruiyet elde ettiği yer de olmayacaktır. Gün ola harman ola rüşvet alıp verenler yargı önüne mutlaka çıkarılacaktır.

'SEÇİMLERİN GALİBİ MHP'DİR'
Bu seçimlerin galibi gerçekte MHP'dir. Türk milleti MHP'nin sesini duymuştur. 12 Haziran seçimlerine göre oyunu arttıran tek parti MHP'dir. Partimiz genel seçimlerle değerlendirildiğinde oyunu arttıran tek partidir. Türkiye genelinde partimizin oy oranı 2 milyon 200 bin artmıştır. 7 milyon 700 bin civarına ulaşmıştır. 45 yıllık tarihimizde bir rekordur. Türkiye'nin bugünkü ortamında bu başarı değil de nedir. Gazete köşelerinden, internet sayfalarından MHP'ye kefen biçen uyuşuk beyinler nereye kadar gerçekleri çarpıtacaktır.

'MHP MİLLİTİYLE İTTİFAK YAPMIŞTIR'
Kiralık yazarlara göre MHP ile CHP 30 Mart'ta ittifak yapmıştır. Böyle hayasızca iddiaların aslı yoktur. MHP sadece milletiyle ittifak yapmıştır.Cemaat ile hükümet arasında mekik dokuyan, sonra da hükümete yüklenen kimliksiz kalemlerin ileri geri konuşması gürültü kirliliğidir. Bunların çapları, zeka düzeyleri bizimle boy ölçüşecek düzeyde değildir. Özellikle Ankara ve İstanbul'da MHP'yi zayıflatma planını açıkça gördük. Bunun bir ucunda AKP CHP ve içimizden devrişirilenler yaptı. AK Parti'deki oy düşüşü 2 milyonu aşmıştır. AKP'ye yeter diyen vatandaşlarım MHP safında kilitlenmiştir. CHP her türlü zorlamaya rağmen bir varlık gösterememiştir. MHP, iktidarın yegane alternatifi olduğunu tescil etmiştir.

SANDIK İTİRAZLARI
Sandık sonuçlarının tartışmalı olması, demokrasiyle kesinlikle uyumlu değildir. Ağrı'da seçimler iptal edildi. Bazı illerde gerilim bitmesi YSK'ya sirayet etti. 30 Mart akşamı oyların sayımı sırasında 41 ildeki elektrik kesintisi herkesi kuşkulandırmıştır. Trafoya giren kedilere yüklenmesi milletin aklıyla dalga geçilmiştir. Allah'tan vahşi hayvanlar baraj sularını bitirmemiş, paralel kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır. Allah tan nükleer santrallerine meteor düşmemiştir.

'AĞZI OLAN KONUŞMAKTADIR'
Ağzı olan konuşmaktadır. Cumhurbaşkanlığı seçimini yapmak bile gereksiz ve zaman kaybıdır. Gül ile Erdoğan anlaşması halinde her şey netleşecektir. Biz cumhurbaşkanlığı seçimini konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyoruz.

'TEKEDEN SÜT SAĞILMAZ, ERDOĞAN'DAN CUMHURBAŞKANI OLMAZ'
Seçim bir krize dönüşme potansiyeli taşımaktadır. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz.

'MİLLETİN TERAZİSİ BU SİKLETİ ÇEKMEZ'
Siyasi görüşü, fikri aidiyeti meshebi ve yöresi ne olursa olsun, ister AKP'li, ister MHP'li, ister CHP'li olsun, her vatan evladı Cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sikleti çekmez.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.