Bahçeli: Ne aldandık ne aldattık

Bahçeli: Ne aldandık ne aldattık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya'daki kampında konuşuyor. 'Bu topraktan Türklüğün izini silmeye kimsenin gücü yetmez' diyen Bahçeli, "Ne aldandık ne aldattık" diye konuştu.

Partisinin Antalya'daki İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bu topraktan Türklüğün izini silmeye kimsenin gücü yetmez. Ne aldandık ne de aldattık. Üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür. 2023 yılında lider ülke Türkiye'ye ulaşacağız. Gayemiz süper güç Türkiye'ye varmaktır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin olarak, "Tedbir almalıyız, tevekkül etmeliyiz. 31 Mart 2019 seçimlerini bir rejim krizine dönüştürmek isteyenlerin başlarına geçirmek boynumuzun borcudur. Vazife kutsaldır, kutludur. İhmali acıklı sonuçlara neden olacaktır" diye konuştu.

 

İzmir, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmayacaklarını yineleyen Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

— Yeni bir yönetim şeklinin geçiş sürecindeyken hiçbir şeye kayıtsız kalamayız. MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin teoriden pratiğe kadar her aşamasında içindedir, aktif bir öğesidir. Mimarisinde pay sahibi olduğumuz hükümet sisteminin muhafazası için ihtiyaç duyulan her fedakarlığı elbette seve seve yaparız, bundan gocunmayız.

'İTTİFAKTA SORUN ÇIKARAN GELGİTLERİ GERİDE BIRAKTIK'

— Ülkenin istikrarlı yönetiminin güvencesi hükümet sistemidir. HDP, CHP, İP aynı çizgidedir. 31 Mart seçimlerini rejim krizine dönüştürmek istiyorlar.

 

— Biz 31 Mart'a 'ne kazanıp, ne kaybederiz' gözüyle bakmıyoruz, biz 31 Mart'a 'şu kadar belediye benim olsun, bu kadar Adalet ve Kalkınma Partisi'nde bulunsun' diye yaklaşmıyoruz. 31 Mart'ı Türkiye'nin beka mücadelesi açısından dönüm noktası olarak değerlendiriyoruz. Ülke gitmişken, çarşı karışmışken, yeni hükümet sistemine hain bir sefer düzenlenirken, belediyelerin hepsi bizden olsa ne olacak, olmasa ne çıkacak?

 

— İttifakta sorun çıkaran gelgitleri geride bıraktık. İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarımızı göstermeyeceğiz. AK Parti kimi isterse aday çıkarabilir, biz ön şartsız destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın oylarının düşmemesi için çalışacağız.

'AİHM, İHANET MAHKEMESİ OLMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAMIŞTIR'

 

- AİHM, Demirtaş kararıyla skandal bir karara imza atmıştır. Terörü öven, terör saldırılarını provoke eden, tescilli bir bölücünün siyasi nedenlerle cezaevine sokulduğu iddia edilmiştir.

 

— Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, 20 Kasım'da ülkemize 'PKK'lı Demirtaş'ı derhal serbest bırakın' çağrısı yapmış, üstelik utanmadan tazminata mahkum etmiştir. Elbette 53 insanın kanı bulunan Demirtaş'ı adeta mağdur ve hakkı yenilmiş bir kişi gibi göstermek ayıptır, ahlaksızlıktır, hukuksuzluktur, Türk milletine hakarettir.

— AİHM, ihanet mahkemesi olmaktan başka bir işe yaramamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum