Bahar Koleji’nin 1. Sınıfları Eğitime Hazır

Bahar Koleji’nin 1. Sınıfları Eğitime Hazır

Tarsus'ta özel eğitim hizmeti veren Bahar Koleji'nde, minik öğrencilerinin okula uyumlarını hızlandırmak, öğrencilerin öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışmalarını sağlamak amacıyla 1. sınıfların oryantasyon eğitimi büyük bir...

Tarsus'ta özel eğitim hizmeti veren Bahar Koleji'nde, minik öğrencilerinin okula uyumlarını hızlandırmak, öğrencilerin öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışmalarını sağlamak amacıyla 1. sınıfların oryantasyon eğitimi büyük bir heyecanla başladı.

Program kapsamında; öğrenciler ilk gün arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle tanıştı. Okul hakkındaki duygu ve düşüncelerini ifade eden öğrenciler okul çalışanlarını ziyaret ederek, okulun bölümlerini öğrenmiş oldu. Öğrenciler, ikinci günde de masal dinleme ve izleme çalışması yaparak, sınıf içi oyunlar oynadı. Çizgi ve boyama çalışması yaparak annelerinin hazırlamış oldukları ikramları test ettiler, dondurma şenliği yaparak, balon patlatma oyunuyla günü tamamladılar. Diğer günlerde çizgi boyama çalışmaları yaparak, şarkılarla coşup, taklitlerle eğlenerek, bahçe oyunları oynayacak olan çocuklar; filmler izleyerek, yaptıkları çalışmaları panolarda sergileyerek oryantasyon eğitimlerini tamamlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.