Bağlarbaşı Polis Karakolu Açılışa Hazır

Bağlarbaşı Polis Karakolu Açılışa Hazır

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında temeli atılan Bağlarbaşı Polis Karakolu'nun inşaatı tamamlandı. Bağlanbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Balkan sokak üzerinde bin 254 metrekare inşaat alanına yapılan...

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ocak ayında temeli atılan Bağlarbaşı Polis Karakolu'nun inşaatı tamamlandı.

Bağlanbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi 1. Balkan sokak üzerinde bin 254 metrekare inşaat alanına yapılan karakol, 5 kat olarak inşa edildi. Teknik birimler, emniyet birimleri, yemekhanenin yer aldığı karakol binası, Emniyet Müdürlüğüne devredilecek.

Binanın, modern mimarisi ve fonksiyonel yapısıyla örnek bir karakol olacağını belirten Başkan Dündar, bina için 1 milyon lira kaynak kullandıklarını söyledi.

Osmangazi’de, eğitimden sağlığa, spordan güvenliğe kadar vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ürettiklerini ifade eden Dündar, “Osmangazi’de hizmet anlayışını değiştirdik. Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında bir yönetim anlayışı ile Osmangazi de yaşam kalitesini artıracak, halkımıza her türlü ihtiyacına cevap verecek hizmet üretiyoruz. Geçtiğimiz 5 yıllık süreç bizim için temel atma dönemiydi. Şimdi attığımız temeller üzerine yeni ve modern Osmangazi’yi inşa ediyoruz. Büyüyen ve gelişen Osmangazi’de güvenlik ve asayiş asla ihmal edilmeyecek, ötelenemeyecek çok ciddi bir konu. Artık açılışına hazırlandığımız Bağlarbaşı Polis Karakolu da, Bursa’ya yakışan projelerimizden biri oldu. Bursa Emniyet Teşkilatı’na teslim edeceğimiz karakol binası ilçemizin ve kentimizin asayişi için hizmet verecek.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.