Bafra'da Vefat Eden Eğitimciler Ve Öğrenciler İçin Mevlid Okundu

Bafra'da Vefat Eden Eğitimciler Ve Öğrenciler İçin Mevlid Okundu

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği, merhum öğretmenler ve eğitim personeli ile trafik kazasında hayatını kaybeden 3 öğrenci için Bafra Anadolu İmam Hatip...

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği, merhum öğretmenler ve eğitim personeli ile trafik kazasında hayatını kaybeden 3 öğrenci için Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi mescidinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Programa; Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı. Okul Müdürü Berati Aydın düşüncelerini şöyle ifade etti: “Bu anlamlı programı tertip eden herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberliğimiz için çok anlamlı bir program oldu. Milli Eğitim müdürümüze, Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerimize, idarecilerimize çok teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal etmiş değerli öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum, geride kalan eğitimcilerimize de Allah sağlık sıhhat diliyorum. Aileleriyle birlikte nice güzel zamanlar geçirmelerini temenni ediyorum. Bu vesile ile trafik kazasında kaybettiğimiz 3 gencimizi de rahmetle anıyorum, ailelerine sabırlar diliyorum mekânları cennet olsun.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.