BAE Türkiye'deki avizelerden etkilendi  satın almak için ilan verdi

BAE Türkiye'deki avizelerden etkilendi satın almak için ilan verdi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) son zamanlarda bir çok ürünü Türkiye'den satın alıyor. Özellikle son yıllarda gıda üzerinden bir çok ürü BAE'ne ihraç edilmeye başladı.

Sadece gıda sektöründe ihracat yapmak istemeyen Türkiye teknoloji ve inşaat malzemeleri ürünlerinden de bir çok malzemeyi BAE'ye ihraç ediyor. BAE'nin son yayınladığı ilan ise avize oldu. Türkiye de üretilen avizeleri hayranlık duyan Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'den avize satın almak için ilan verdi.

chandalier-1470690-1280-001.jpg

Avize konusunda pek çok ile göre daha iyi konumda yer alan Konya ise bu ihracatı gerçekleştirmek istiyor. Bir çok firmanın ise söz konusu ihracat için girişimde olduğu biliniyor.

14-3.jpg

Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük inşaat projelerine imza atan firma, Türkiye’nin avize ve lamba çeşitlerine ilgi duyuyor. Firma, Türkiye’den yüksek miktarda avize ve lamba almak istiyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük inşaat projelerine imza atan firma, Türkiye’nin avize ve lamba çeşitlerine ilgi duyuyor. Firma, Türkiye’den yüksek miktarda avize ve lamba almak istiyor.
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) olarak bilinen Orta Doğu ülkesi BAE, Arap Yarımadası’nda yer alan ve yedi emirlikten oluşan bir federasyondur. BAE’de devam eden büyük inşaat projeleri için ithalatçı firmalar, Türkiye’den kaliteli ve uygun fiyatlı malzemeler talep ediyor. Bu malzemeler arasında inşaat ve yapı malzemelerinin yanı sıra, halı ve mobilya gibi dekorasyon ürünleri de bulunuyor.

14-1-001.jpg

dünya-com'a göre: Bugün de elektrik ve elektronik sektöründe yer alan aydınlatma ürünlerinin bir alt kalemi olan lamba ve avize çeşitleri almak üzere TurkishExporter ilan bırakan BAE merkezli firma, Türkiye’den üretici şirketlerden teklif almak ve sipariş vermek istiyor.

14-1-001.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.