Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği 2016 yılı...

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında yıldızlar kız-erkek kategorilerinde Badminton İl Birinciliği Müsabakaları düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın katılımıyla Osmangazi İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda 40 öğrenci ter döktü. Müsabakalarda yıldızlar kategorisinde ilk 3’e giren sporcular Yıldız Kızlar kategorisinde; birinci Aslı Merve Kader, ikinci Beyza Turmaz, üçüncü Tuğba Tekin, Yıldız Erkekler kategorisinde birinci Kemal Akarca, ikinci Utku Saban ve üçüncülüğü ise, Emir Can ile Serhat Tiftik paylaştı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, çekişmeli ve renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.