Babalar Günü’nde "Kusursuz Zaman" Hediyesi

Babalar Günü’nde "Kusursuz Zaman" Hediyesi

Babalar Günü yaklaşırken, hediye alma telaşına girenler için klasik olmasına rağmen en güzel hediye saat olarak ön plana çıkıyor. İsviçre saat markası Bernhard H. Mayer "kusursuz zaman" sloganıyla Tür...

Babalar Günü yaklaşırken, hediye alma telaşına girenler için klasik olmasına rağmen en güzel hediye saat olarak ön plana çıkıyor. İsviçre saat markası Bernhard H. Mayer "kusursuz zaman" sloganıyla Türkiye pazarına girdi.

1871 yılında kurulan Bernhard H. Mayer’ tarafından, geçmişten günümüze tasarım ve kalitede mükemmellik prensibiyle üretilen saatler, kusursuz bir aksesuar olarak konumlanıyor. Bernard H. Mayer’in sıra dışı becerilere sahip uzman tasarımcı ve sanatkarların tutkusuyla hazırlanan ayrıcalıklı koleksiyonları, klasikten güncele geniş bir tasarım yelpazesine sahip. Geleneklerden kopmadan günümüzle bağlanan üretim ve tasarım süreciyle Bernhard H. Mayer’de saatler, İsviçre saat yapımı gelenekleri ve standartlarında üretilerek beğeniye sunuluyor. Bernhard H. Mayer, saatleri sadece e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresinden satışa sunuluyor.

SAATİN ÖZELLİKLERİ

500 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliğine sahip Bernhard H. Mayer’in Nauticus modeli, deniz tutkunları için tasarlandı.

Özgün bir estetik anlayış ile İsviçre otomatik aksamının teknik inceliğini birleştiren Nauticus’un gövdesi paslanmaz çelikten, camı ise çizilmeye dayanıklı safir kristalden üretiliyor. Döner alüminyum cam yuvası, gövdenin içine yerleştirilmiş tarih göstergesi, etkileyici karbon fiber kadranıyla oldukça şık iki renk seçeneği sunan Nauticus, ışıklı akrep ve yelkovanıyla gece de net bir görüş sağlıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.