Aziz Yıldırım: Spor Okullarında Ticarete Karşıyım

Aziz Yıldırım: Spor Okullarında Ticarete Karşıyım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Okulları'nda Türk sporuna katkı sağlayacak gençler yetiştirmek istediklerini ve bu okullardan para kazanma fikrine karşı olduğunu söyledi.Fenerbahçe Spor Okulları'nın toplantısının...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Okulları'nda Türk sporuna katkı sağlayacak gençler yetiştirmek istediklerini ve bu okullardan para kazanma fikrine karşı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Spor Okulları'nın toplantısının bir bölümüne katılan Başkan Aziz Yıldırım, spor okullarında birçok çocuğun eğitim gördüğünü ancak bundan sonra para kazanma fikrini başka bir tarafa bıracaklarını vurgulayarak, "Spor okullarından yeni dönemde beklentilerimiz çok farklı. İlk etapta bu okullardan para kazanma fikrini başka tarafa bıracağız. Spor okullarına gelen öğrenci sayısını arttıracağız. Yeni açılacak şubelerle birlikte artık denetimleri merkezden bizler yapacağız. Bundan sonra bölgedeki Fenerbahçe şubeleri bu işten sorumlu olacaktır. Çocukların eğitimsel, psikolojik gelişimleri, beslenmeleri her zaman denetlenecektir. Kayıt altına alınacaktır." dedi.

Yıldırım, spor okullarından Fenerbahçe Kulübü'ne ve Türk sporuna sporcular kazandırmak istediklerini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.