Azerbaycan uyruklu kadın çocuğunu evinden kaçırmış

Azerbaycan uyruklu kadın çocuğunu evinden kaçırmış

Konya'da, Azerbaycan uyruklu bir kadının, ayrı yaşadığı eşinden olan 11 yaşındaki çocuğunu kayınvalidesinin evinden kaçırdığı iddia edildi.

İddialara göre, ailevi nedenlerle ayrı yaşayan Azerbaycan uyruklu Aynur ve eşi Hasan C. arasında çocuğun kimde kalacağı konusunda bir süredir tartışma yaşanıyordu. Bu tartışmalar sürerken, anne Aynur C, Saadet Mahallesi Araböldüren Caddesi'nde oturan kayınvalidesi Kiraz C'nin (68) evine iki kişiyle birlikte gelerek 11 yaşındaki oğlu A.C'yi kaçırdı.
Kiraz C'nin komşuları, bir ciple gelen iki erkek ve bir kadının yaşlı kadını darbederek, çocuğu zorla araca bindirdiğini, bu sırada çocuğun gitmek istemeyerek ''Baba beni kurtar'' diye bağırdığını anlattı. Görgü tanıkları, A.C'nin, plakası ''evleniyoruz'' yazısıyla kapatılan bir cipe bindirilerek götürüldüğünü söyledi.
Polis olaya karışan üç kişi ile A.C'yi bulmak için çalışma başlattı.
Darbedilen Kiraz C, torununu kaçırmaya gelenlerin ellerinde silah olduğunu ileri sürerek polise şikayette bulundu. Kiraz C, gelinin yaklaşık iki ay önce de torununu kaçırmaya teşebbüste bulunduğunu, ancak başaramadığını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.