AYOS Konyaspor’un matematiksel şansı devam ediyor

AYOS Konyaspor’un matematiksel şansı devam ediyor

ONVO Büyükçekmece'ye 92-77 mağlup olan AYOS Konyaspor’da ligde kalma umutları ne kadar zayıflasa da yeşil-sbeyazlı ekibin matematiksel olarak kümede kalma şansı devam ediyor Yeşil-beyazlılar son 3 haftaya, mucizelere kalan ancak matematiksel olarak kesinl

ONVO Büyükçekmece'ye 92-77 mağlup olan AYOS Konyaspor’da ligde kalma umutları ne kadar zayıflasa da yeşil-sbeyazlı ekibin matematiksel olarak kümede kalma şansı devam ediyor Yeşil-beyazlılar son 3 haftaya, mucizelere kalan ancak matematiksel olarak kesinleşmeyen ligde kalma şansıyla son sırada giriyor.

AYOS Konyaspor, bu mağlubiyetle, deyim yerindeyse mucizelere kalan ligde kalma umutlarını tazeleme şansını kaçırdı. AYOS Konyaspor Basketbol, 28. hafta karşılaşmasında 6 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da deplasmanda Galatasaray NEF'e konuk olacak.

GALATASARAY HAZIRLIĞI BAŞLADI

Ligde 7 galibiyetle son sırada olan yeşil-beyazlı ekip, 92-77 kaybedilen Büyükçekmece maçının ardından iki gün izin yaptı. Morallerin kötü olduğu Dev Kartallar, 28. haftada 6 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı mesaisinede yaptığı çalışma ile başladı.

Yeşil-beyazlı ekipte Amerikalı uzun Jordan Morgan'ın kalan süreçte forma giyemeceği belirtildi. Takımda kötü gidişattan dolayı yaşanan moral bozukluğuna bir de maaş sıkıntısı eklendi. Yaşanan bu sıkıntıdan dolayı bazı oyuncuların işlem başlatacağı ve son maçlara çıkmayacağı konuşulmaya başlandı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.