Aykut Kocaman'a sahip çıktı

Aykut Kocaman'a sahip çıktı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'ndaki konuşmasına kazanılan kupalardan söz ederek başlayan Talat Yılmaz Aykut Kocaman'a sahip çıktı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz futbol takımından ayrılan eski kaptan Alex'e yeni kulübünde başarılar dileyerek ''Alex'in yolu açık olsun. Fenerbahçemizin de yolu açık olsun'' dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulunun raporunu okuyan kulüp genel sekreteri Talat Yılmaz, Alex ile kendisinin talebi doğrultusunda yolların ayrıldığını vurgulayarak, ''Önce Fenerbahçemiz, sonra da Alex için her şeyin hayırlı olmasını istiyor, kendisinin yeni takımında Brezilya'da mutlu olmasını diliyoruz. Yolu açık olsun. Fenerbahçemizin de yolu açık olsun'' diye konuştu.

Yılmaz, Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu, başkanı, taraftarı ve futbolcusunun görevde kaldığı süre boyunca da görevi bıraktıktan sonra da her zaman Fenerbahçe tarihinde hak ettiği yeri aldığını, gereken saygı, sevgi ve değeri hayatı boyunca hissedeceğini kaydetti. Talat Yılmaz, şunları kaydetti:
''Ancak, kaptanımızın ayrılığı ile sonuçlanan süreç ve hemen sonrasında; basının, söz konusu Fenerbahçe olduğunda her zaman yaptığı gibi, bu önemli konuda da hem yönetimimizi hem de taraftarlarımızı üzecek, yanlış yönlendirecek haberler yapması, bu konuda da bir 'taraf' gibi davranmasını izledik, okuduk. Biz Fenerbahçeliler ve siz değerli divan kurulu üyelerimiz, kongre üyelerimiz ve taraftarlarımız bilmelidir ki; Fenerbahçe her zorluktan, her dönemeçten birbirine kenetlenerek, daha da güçlenerek çıkar. Fenerbahçe'de kimseye haksızlık yapılmaz. Bu armaya hizmet etmiş her değer, mutlaka hak ettiği vefayı görür.''

Futbol takımının teknik direktör Aykut Kocaman ve sahada her şeyini vermeye hazır futbolcularla hizmet etmeye devam ettiğini dile getiren Talat Yılmaz, ''Taraftarlarımızdan tek isteğimiz; takımımız sahada mücadele ederken onlara güvenmeleri ve tribünden tüm futbolcularımıza güç, destek vermeleridir. Bu akşam Bursaspor ile karşılaşıyoruz. Milli takımlardan gelen çok sayıda sakat oyuncularımız var. Ama bu önemli maçı, bu eksikliklere rağmen mutlaka başarılı geçeceğimize inanıyoruz. Bu kadro, Sayın Aykut Kocaman ve ekibi ile mutlaka bu akşam bizleri sevindirecektir'' ifadelerini kulandı.

-Konuşmasına kupalarla başladı-
Talat Yılmaz, konuşmasına erkek voleybol ve kadın basketbol takımının Galatasaray'ı yenerek kazandıkları kupalardan bahsederek başladı.

Erkek voleybol takımının Galatasaray'ı set vermeden yenerek Süper Kupa'yı, kadın basketbol takımının da sarı-kırmızılı takımı farklı skorla yenerek 8. kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandığını kaydeden Yılmaz, ''Kötülere verilecek en iyi cevap, başarıdır. Bu başarılar bize kıskançlığın ötesinde husumet duyanlara cevap olur'' dedi. Yılmaz'ın Galatasaray'a karşı kazanılan kupalardan bahsetmesini üyeler alkışlarla karşıladı.

Talat Yılmaz ayrıca, kadın voleybol takımının da Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda 3. olduğunu kaydetti.

-''Ağır vergilerden kulüpler kurtarılmalı''-
Genel Sekreter Talat Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü'nün birçok branşta binlerce sporcu ve sporcu adayına hizmet ederek, kamu görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, ''Milletimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak kuşkusuz devletimizin anayasal görevlerindendir. Bizlerden bu bağlamda alınan veriler konusunda bir kez daha düşünülmesi gerektiğine inanıyoruz. Mutlaka bu ağır vergilerden kulüplerin kurtarılması gerektiğine inanıyoruz'' dedi.

Yılmaz, devletten tek kuruş almadan yaptıkları Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na her yıl artan miktarda kira ödediklerini, ayrıca Spor Genel Müdürlüğü'nün çeşitli adlar adı altında kulüpten (stat reklam gelirlerinden pay, müsabaka biletlerinden pay) gibi inanılmaz paralar istediğini kaydederek, bununla ilgili hukuki mücadelelerinin devam ettiğini anlattı.

Talat Yılmaz, konuşmasında ayrıca, futbol altyapı ve diğer branşlar hakkında da bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.