Avrupa’nın tadı damağımızda kaldı

Avrupa’nın tadı damağımızda kaldı

Atiker Konyaspor'un takım kaptanı Ali Çamdalı, Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu Çamdalı “Avrupa'nın tadı damağımızda kaldı” dedi.

3 KULVARDA YARIŞMAK ZOR OLDU

Kaptan Ali Çamdalı bu sezon 3 kulvarda yarıştıklarını ifade ederek, "Dışardan her şey çok basit olabiliyor. Aykut Hoca sayesinde ben istatistik delisi oldum. Final maçında bu takım 120 dakikada 150 km koşu mesafesi ortaya koydu. Takım içerisinde en önemli temel taşlarımızdan bir tanesi irade. Artık Konyaspor'u yıldırmak çok zor bir iş. Takım olarak belli bir ivme yakaladık bunu kupayla taçlandırmak bizim için inanılmaz bir şey oldu. Gönül isterdi ki aynı başarı ligde de olsun fakat üç kulvarda yarışmak zor oldu" diye konuştu.

ADAPTASYON SORUNUMUZ OLMADI

Tecrübeli oyuncu takımda arkadaşlığın iyi olduğunu ve yabancı oyuncuların adaptasyonsorunu yaşamadığını söyledi. Çamdalı: "Eskiden yabancı oyuncular geldiği zaman adaptasyon sıkıntısı oluyordu, bizim takımda böyle bir durum olmadı.  Gelen yabancı oyuncularımızın hepsi inanılmaz çalışkan çocuklar.  Konyaspor'u sahiplendiler, en önemlisi bu bence. Aykut Hoca onlara şans sağladı" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM BEKLENTİM GEÇTİ

Ali Çamdalı milli takım beklentisinin zamanla geçtiğini söyledi. Çamdalı "İki yıldır Milli Takım beklentim vardı fakat bu beklentim zamanla geçiyor. Geçen sezon kadroya alınmadıysam bu sezon çok zor. Diğer genç arkadaşlarımız aç bir şekilde Milli Takımı bekliyor. Serkan gibi, Ömer Ali Şahiner gibi. Biz arkadaşlarımıza destek vereceğiz. Başarı gelirse Milli Takım forması gelecektir" diye konuştu

'AVRUPA'NIN TADI DAMAĞIMIZDA KALDI'

Tecrübeli kaptan  Çamdalı  bu sezon Avrupa'nın tadının damaklarında kaldığını ifade ederek  "Geçen sezon kulüp için harika bir sezondu. Avrupa'ya misafir perverliğimizi gösterdik. Fakat çok zor bir gruba düştük. İyi işler yaptık fakat Avrupa'nın tadı damağımızda kaldı. Bu sezon bir adım ötesini düşünmek istiyoruz. İnşallah bu sezon bizim için  daha iyi olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.