Avcı: Keyifli bir maça çıkacağız

Avcı: Keyifli bir maça çıkacağız

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Karşıyaka deplasmanında keyifli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Rakibimizin seyirci desteği var. Oyuncularımızı daha iyi futbol oynama noktasında motive edebilecek bir atmosfer olacak” dedi

Teknik Direktör Alper Avcı yaptığı açıklamada: “Son oynadığımız üç karşılaşmada aldığımız galibiyetler neticesinde tabii ki çok mutluyuz. Oyun anlamında üzerine katarak devam ediyoruz. En başından beri söylediğimizin gibi iyi bir oyuncu grubumuz var. Biraz daha beraber oynadıkça, biraz daha takım oluşumunu geliştirdikçe daha iyi seviyeye geleceğimizi düşünüyorduk. Tabii ki bu bizim için geçerli değil. Ciddi anlamda gelişime hazır ve potansiyelini bildiğimiz oyuncularımız olduğu için bu süreç bizi aslında şaşırtmadı. Fakat eksiklerimiz var, daha üzerine koymamız gerekiyor. Hem bireysel anlamda, hem de takım olarak eksik yanlarımızı geliştirdikçe inşallah ikinci yarı daha farklı bir pozisyonda olabiliriz” dedi.

Ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi olan Karşıyaka ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan teknik direktör Alper Avcı: “Rakibimizin ligde bulunduğu konum bizi yanıltmamalı. Çünkü aldıkları -6 puanlık bir ceza var. Son haftalarda bir çıkış içerisindeler. Şanlıurfaspor karşısında kazandılar, Hoca değişikliğinin ardından farklı bir hüviyete büründüler. Kaldı ki Türkiye'nin en köklü kulüplerinden bir tanesi ve seyirci destekleri de var. O yüzden çok güzel bir karşılaşma olacak. Oyuncularımızın daha iyi futbol oynama noktasında motive edebilecek bir atmosfer olacak. Ve yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirme anlamında da artı bir motivasyonumuz olacak. O yüzden hem keyifli bir maç olacağını düşünüyorum, hem de oradan iyi bir skorla döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.