Avcı: İyi bir ekiple karşılaştık

Avcı: İyi bir ekiple karşılaştık

Avcı: “Kadrosunda iyi oyuncuları bulunduran, tecrübesi olan iyi bir ekiple karşılaştık. Oyuncularımızın karşılaşma boyunca hem savunma anlamında hem de hücum anlamında ortaya koydukları olumlu görüntü bizi daha çok mutlu etti.

Geçtiğimiz hafta sonunda lider Gümüşhanespor ile zorluk derecesi yüksek önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirten teknik direktörü Alper Avcı: “Kadrosunda iyi oyuncuları bulunduran, tecrübesi olan iyi bir ekiple karşılaştık. Oyuncularımızın karşılaşma boyunca hem savunma anlamında hem de hücum anlamında ortaya koydukları olumlu görüntü bizi daha çok mutlu etti. Tabii ki aldığımız sonuçta çok iyi oldu. Sezon başından bu yana zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik yaşamıştık. Oynadığımız son sekiz haftaya baktığımız zaman 4 galibiyet 3 beraberlik aldık, sadece bir maçta kaybettik. Devre arası hazırlık dönemini iyi geçirdik. Oyuncularımızın hepsinin bir hedefi var, Konyaspor’da futbol oynamak. Ben yine söylüyorum buna inanıyorum çünkü, Konyaspor’da bir çok oyuncumuzun şans bulacağını düşünüyorum” dedi.

Gümüşhanespor karşılaşmasında sergilenen futbol ve alınan neticenin önemine dikkat çeken teknik direktörü Alper Avcı: “Nasıl ki biz Gümüşhanespor maçına hazırlanırken ‘lider takımla oynayacağız yenmemiz gerekiyor’ diye düşünürsek bundan sonra bizim de oynayacağımız rakiplerde ‘lideri yenen takımla oynayacağız’ motivasyonu ile karşımıza çıkacaktır. 20 yaş ortalaması ile ligimizin en genç takımıyız. Biz şampiyonluğa oynayan tüm ekipler karşısında iyi maçlar çıkardık, bir çoğunu da kazandık. Önemli olan bundan sonra yüksek seviyedeki beklentileri karşılayabilmek. Hem skor anlamında hem oyun anlamında bunun altına düşmememiz gerekiyor. Oyuncularımızda bunun farkındalar, gelecek adına daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Şimdi Zonguldak Kömürspor maçına hazırlanıyoruz. Rakibimiz yapısı itibariyle bizim tarzımıza yakın bir takım. Çok koşan ve sahada en çok mücadele eden bir takım. Geçtiğimiz hafta oynadıkları müsabakada mağlup olmalarına rağmen iyi bir oyun çıkardılar. Gümüşhanespor karşısında aldığımız galibiyetin değerli olması adına Zonguldak maçından iyi bir sonuçla dönmemiz gerektiğini biliyoruz. Oyuncularımızla birlikte bunu başarabilecek güce sahibiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.