Avcı: Eleştiriye açığım ama

Avcı: Eleştiriye açığım ama

Son günlerin en fazla tartışılan isimlerinden olan Avcı, Gülay Afşar'ın sunduğu programda önemli açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

Koyduğumuz hedeflerin altında olduğumuz bir gerçek. 2014 bizim için hala hedef, görüntüsel olarak olmasa da matematiksel olarak şansımız devam ediyor.

ELEŞTİRİYE AÇIĞIM AMA..

Önümüzdeki hazırlık maçları ve resmi maçlara zihni olarak hazırlıklarımız devam ediyor. Oyun anlamındaki eleştirilere açığım ama eleştirilerin bir uslübu olmalıdır.

Benim için oyuncunun hangi kulüpte oynamış olduğu hiç önemli değil. Bu iş biraz kulüpçülüğe döndü. Bizim böyle bir duygumuz yok. Biz oyuncunun bize ne verecebileceğine dikkat ediyoruz. Her oyuncu bizim için önemlidir.

Benim için oyuncu her şeyden önce insandır. Oyuncunun hiçbir değerini bilmeden eleştiri yapılması oyuncuya saygısızlıktır.

NE ZAMAN İSTİFA DÜŞÜNÜRSÜNÜZ SORUSU

Abdullah Avcı, bir izleyicinin "Ne zaman ve hangi şartlarda istifayı düşünürsünüz" şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı;

"Normal şartlarda benim A Milli Takım için 2015 yılının mayıs ayına kadar süren bir sözleşmem var. Ben, takımın başında uzun yıllar kalacakmışım gibi planlar yapmak zorundayım ve ona göre hareket ediyorum. Bırakmayı beyninde oluşturduğun zaman 2015'in sonunu bekleyi düşünmezsin zaten. Yaşananlar seni nereye sürükleyecekse, birgün erkenden kalktığında kararını vermiş olursun. Merak etmeyin bu süreçler de geçecek, zaman ve sabır bizi haklı çıkaracaktır. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.