Atso’dan Kâhta Kaymakamı Baştürk’e Ziyaret

Atso’dan Kâhta Kaymakamı Baştürk’e Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, beraberinde Yönetim...

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Eroğlu, Abuzer Aslan, Yönetim kurulu üyeleri Zeynel Çelik, Kadir Aslan, Nuri Günaydın, Mahmut Dost, Ejder Bozkurt, meclis üyelerii Engin Çelik ve Ramazan Çakmak ile birlikte Kâhta Kaymakamlığına atanan Dede Musa Baştürk’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. ATSO Yönetim Kuruluna Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da eşlik etti.

Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk’ün Kâhta için şans olduğunu ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu; “Kahta Kaymakamımızı yörenin sosyo-ekonomik durumunu iyi bilen, sanki içimizdeymiş gibi olayları çok çabuk kavrayan bir kaymakam olarak gördüm. Kâhta, böyle bir yöneticiye sahip olduğu için şanslı diye düşünüyorum. Kâhta, Adıyaman’ımızın en büyük ilçesi. Dolayısıyla nüfus yoğunluğu çok fazla. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Halkla iç içe olan, barışık olmayı beceren idarecilere ihtiyacımız vardır. Bugün halkla iç içe olan, halkın arasına giren, halkın dertleriyle dertlenen, sevinciyle sevinen idarecilere ihtiyacımız vardır. Çok net olarak ifade etmeliyim ki sayın Kaymakamımız bu vasıfları taşıyan genç, gelecek vaat eden, sorunların üstesinden gelebilecek bir yeteneğe sahip. Gücümüzün yettiği kadarıyla bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Adıyaman’ın tümü bizimdir. Besni’si, Kâhta’sı kısacası 8 ilçemiz bizim için önemlidir. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kâhta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Ticaret ve Sanayi Odalarının sivil toplumun lokomotif unsurlarından bir tanesi olduğunu belirterek ATSO üyelerine teşekkür etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.