Atilla Kart: Yeni alternatif CHP

Atilla Kart: Yeni alternatif CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu İlçe teşkilatının Çiltaş Dinlenme tesislerinde düzenlediği iktidara yürüyüş yemeğine birçok partili katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu İlçe teşkilatının Çiltaş Dinlenme tesislerinde düzenlediği iktidara yürüyüş yemeğine, partililer, demokratik kitle örgütleri ve sendikaların temsilcilerinin yanı sıra CHP İl yönetimi, ilçe başkanları, Konya Milletvekili adayları ile CHP Selçuklu ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. CHP’nin iktidara yürüyüş yemeğinin açılış konuşmasını yapan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol, iki ay sonrası gerçekleşecek olan seçimlerde CHP’nin iktidara geleceğini belirterek, “Şimdi artık partililer olarak birlik olma zamanıdır. Birlikte mücadele ederek partimizi iki ay sonra gerçekleşecek olan seçimlerde iktidara getireceğiz.  Genel başkanımızın çalışma temposunu hedef alarak bu doğrultuda çalışacağız. Artık küskünlük ve dedikodu yok. Hep birlikte çalışarak iktidara gideceğiz” dedi.

CHP Konya il Başkanı Cumhur Koyuncu da konuşmasında, CHP’ye karşı Konya’da yoğun bir ilginin olduğunu ifade ederek, “Konya’yı kazanmak için Selçuklu’yu kazanmak gerekir. Konya’yı kazanmak demek seçimi kazanmak demektir. Selçuklu partimizin için ciddi bir potansiyeldir. Hep birlikte partimizin iktidarı için çalışacağız. Birlikte mücadele edip çalışarak partimizi iktidara getireceğiz” şeklinde konuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart’ta konuşmasında, Konya’da CHP’nin eski gücünü ve ruhunu yakalayacağını ve alternatif CHP’nin olduğunu dile getirerek, “Cumhuriyetin ve demokrasinin varlığı noktasında bir seçimle karşı karşıyayız. YGS ve KPSS’de yaşanan rezaletleri görüyoruz. AKP iktidarında yolsuzluklar yerel yönetimlerle merkezi yönetimde birlikte ortaya çıkıyor. Gelinen nokta da rüşvetin paylaşım cesareti ortaya çıkıyor. Artık alternatif CHP’dir. Her yerde çözüm önerilerimiz var diyeceğiz. Aile Sigortasını, çiftçilerimize yapacaklarımızı, ülkemize vereceğimiz hizmetleri bunun yanında yolsuzlukları ve kuşatmaları dile getirerek CHP’nin programını anlatacağız. Özgüvenle ve kararlılıkla bunları anlatacaksınız. Bizim partimizin geleneğinde AKP ve zihniyetine karşı mücadele edecek M. Kemal Atatürk ruhu vardır. Birlikte mücadele edip, partimizi birlikte iktidara taşıyacağız.”  Daha sonra CHP Konya Milletvekili adayları birer konuşma yaptı. CHP Selçuklu İlçe Teşkilatı tarafından partiye katkı yapanlara birer plaket verildi.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.