Atiker Konyasporlu boksörler geliyor

Atiker Konyasporlu boksörler geliyor

Atiker Konyaspor'da Başkan Hilmi Kulluk'un desteğiyle kurulan boks şubesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Konyasporlu sporcular, Soner Karaöz ve Zümrüt Adem Ozan nezaretinde Türkiye şampiyonalarına hazırlanıyorlar.

Futbolun dışında 10 amatör branşta faaliyet gösteren Atiker Konyaspor, boks branşında hem Konya'yı, hem de ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştirmenin çabasını veriyor.

Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan, aynı zamanda Atiker Konyaspor boks şubesinden sorumlu asbaşkanlık görevini de sürdüren Recep Çınar, konu hakkında yaptığı açıklamada,  "Başkanımız Hilmi Kulluk'un talimatı ile hayata geçirdiğimiz boks branşımızda da iddialı olabilmek, Konya’mızı ve ülkemizi uluslararası organizasyonlarda temsil edebilmek en büyük hedefimiz olacak. Bunun için de milli takımlara hem gençlerde, hem de büyüklerde yıldız sporcular kazandırma arzusundayız. Sağ olsun kulüp başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu noktada her türlü desteği veriyorlar. Onların verdiği bu destekle büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tam. Konya boksuna yeni sporcular, yeni şampiyonlar kazandırmak istiyoruz. Konya boksunun gelişmesi için Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk dev bir adım atmıştır. Boks ailesi adına kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekle, Ali Kılınçoğlu, Hamdi Yiğit, İsmail Odunkıran, Turan Çumralıgil, Nuri Eroğlu, Mehmet Kumova, Soner Karaöz, Hasan Oğuz gibi, sporcular yetiştirmenin hesaplarını yapıyoruz. Tabii ki kısa vadede olacak iş değil. Bu iş emek ve gayret ister. Atiker Konyaspor kulübü olarak bir sorumluluk aldık ve bunu sonuna kadar götüreceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü olarak spora, özellikle de amatör branşlara büyük destek veriliyor, verilmeye de devam edilecektir. Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'ın Atiker Konyaspor'un amatör branşlarda faaliyet göstermesinden dolayı da memnunluk duyduğunu biliyorum. Bu anlamda kulübümüze destek veriyor. Buradan kendisine kulübümüz adına teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.