Atiker Konyaspor’da sakatlıklar can sıkıyor

Atiker Konyaspor’da sakatlıklar can sıkıyor

Atiker Konyaspor’un son haftalarda sakatlıklarla başı dertte. Özellikle savunma hattında bu konuda büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekibin imdadına devre arası yetişecek.

Sezonun 17. Hafta maçında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor’da  çalışmalara Selim Ay, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Petar Filipovic, Deni Milosevic ve Fallou Diagne katılmazken Paolo Hurtado ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışıyor. Sakatlıklar nedeniyle savunmada büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekibin Akhisar maçına nasıl bir savunma hattıyla çıkacağı merak konusu.  Atiker Konyaspor’da ekipte cezalı Diagne ile sakatlığı bulunan Uğur Demirok, Akhisarspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Selim Ay’ın da sakatlığı bulunması nedeniyle bu bölgede Ali Turan ile Petar Filipovic’in forma giymesi bekleniyor. Bu ikili son olarak geçen sezonun ikinci yarısında iç sahada oynanan ve 1-0 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçında forma giymişti.  Atiker Konyaspor zorlu maçın ardından devre arası tatiline girecek. Sakatlıkların iyileşmesi için bu ara Yeşil-beyazlı ekibe iyi gelecek.  

JEVTOVİC VE JONSSON DÖNÜYOR

Sakatlıklar ve cezalı oyuncu sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor’da  sevindirici haber ise Jevtovic’in cezasının bitmesi ve başarılı oyuncu Jonsson Akhisar maçında forma giyme ihtimali oldu. Kasımpaşa maçında hem cezalı Marko Jevtovic hem de sakatlığı bulunan Jens Jonsson forma giymemişti. Yeşil-beyazlı ekipte,  Jonsson’un daha iyi olduğu ve  Akhisarspor maçında forma verilmesi halinde oynayabileceği ifade edildi. Cezası tamamlanan Jevtovic de sahada olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.