Atiker Konyaspor’da imza haftası

Atiker Konyaspor’da imza haftası

Atiker Konyaspor yaklaşık 2 haftadır transferde yoğun bir mesai harcarken, henüz taraftara transfer müjdesi veremedi.

Yönetimin daha fazla geç kalmadan tüm transferleri bu hafta içerisinde sonuçlandırması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte bugünden itibaren transfer adına daha haraketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Kadrosuna 3 forvet, bir ön libero ile bir de kanat transferi yapacak olan yeşil-beyazlı ekip, Yatabare'yi bugün ya da yarın resmi olarak da kadrosuna katması bekleniyor.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetimden yapılacak bazı takviyelerin Antalya kampına yetişmesini istemişti. Ancak şu ana kadar transferi açıklanan ve kampa dahil edilecek oyuncu yer almıyor.   Konyaspor’da transfer çalışmalarının haftaya daha da yoğunlaşması ve Yatabare dışında 1-2 oyuncuya daha imza attırması bekleniyor.

ORKAN VE PEKTEMEK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı yönetim Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar  için Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürürken bu transferlerin de önümüzdeki hafta içinde sonuçlanacağı ifade edildi.Atiker Konyaspor'da Rumen oyuncu Keseru için de temaslar devam ediyor. Malili oyuncu Yatabare ile anlaşan Atiker Konyaspor, Rumen golcü Claudiu Keseru transferini için temaslarını sürdürüyor. İkinci yarıda gol sorunu yaşamak istemeyen yeşil-beyazlı ekip, deneyimli forveti kadrosuna katmak için yoğun bir çaba gösteriyor. Bulgaristan’ın Ludogorets takımında oynayan Claudiu Keseru için Konyaspor’un önemli bir bedeli gözden çıkardığı belirtiliyor.

POKO İÇİN RAKİP ÇOK

Atiker Konyaspor’un ilgilendiği ifade edilen Poko için birçok kulübün devrede olduğu iddia edildi. Kardemir Karabükspor'da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Göztepe ve Bursaspor’un da transfer için devreye girdiği belirtildi. Atiker Konyaspor'un ise Poko için Kardemir Karabükspor'a 500 bin Euro önerdiği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün rakamı daha da yukarılara çıkarabileceği konuşuluyor. 

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum