Atiker Konyaspor ikinci yarılara iyi başlıyor

Atiker Konyaspor ikinci yarılara iyi başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Erzurumspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, ikinci yarılara genel olarak iyi başlıyor.

 

Yeşil-beyazlı ekip bu istatistiğini Erzurumspor karşısında da sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de mücadele ettiği son 7 sezonda 18. haftalarda sadece tek yenilgi aldı. Anadolu Kartalı, 2008-2009 sezonunun ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü’nü 3-1 yenerken, yeniden lige çıktığı ancak bir kez daha küme düştüğü 2010-2011 sezonunda ise Bursaspor ile evinde 0-0 berabere kaldı. 2 sezonluk aranın ardında yeniden Süper Lig’e çıkan Atiker Konyaspor, 2013-2014 sezonunun 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olmuştu.

Temsilcimiz, 2014-2015 sezonun 18. hafta mücadelesinde Eskişehirspor’u 1-0 yenerken, sonraki sezonlarda Akhisarspor’u deplasmanda 2-0, Çaykur Rizespor’u ise taraftarının önünde 2-1 mağlup etmişti. Atiker Konyaspor, geçen sezon da gollü geçen mücadele son anlarda Orkan Çınar’ın frikik golüyle Trabzonspor ile taraftarının önünde 2-2 berabere kalmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.