Atiker Konyaspor Avrupa yolcusu

Atiker Konyaspor Avrupa yolcusu

Ligde kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor Avrupa Liginde oynayacağı son maç için bugün Portekiz’e uçacak.

Atiker Konyaspor  Avrupa Ligi I Grubunda Vitoria Guimares ile oynayacağı maç için bugün .Portekiz’e uçacak. Ligde kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor’un Avrupa’da gruptan çıkma ihtimali bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün özel uçakla Portekiz’e gidecek.  Bugün akşam saatlerinde teknik direktör Mehmet Özdilek ve bir oyuncu düzenlenecek basın toplatışında soruları yanıtlayacak  

SON ÇALIŞMASINI DÜN YAPTI

Atiker Konyaspor, Vitoria Guimaraes maçının hazırlıklarının Konya etabını dün yaptığı antrenmanla  tamamladı UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6.ve son maçında Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’umuz, Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla Konya’daki hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular topla oyun ve gol çalışması ile antrenmanı tamamladı.

KONYASPOR GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Konyaspor, Marsilya ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 5 maç sonunda puanını 5 yaparken; gruptan çıkma umudunu son haftaya bıraktı. Son hafta Vitoria Guimaraes'e konuk olacak Konyaspor, Marsilya'nın Salzburg ile sahasında yapacağı maçın sonucunu bekleyecek.

Atiker Konyaspor, 7 Aralık'ta yapacağı maçta Guimaraes'i yendiği takdirde puanını 8'e çıkaracak ve Marsilya'nın Salzburg'a yenilmesi halinde 7 puanlı rakibini geride bırakarak adını son 32'ye yazdıracak.

Konyaspor'un rakibini yenmesi ve Marsilya'nın da Salzburg ile berabere kalması durumunda ise iki takımın puanları 8 olacak ve ikili averaja bakılacak. Marsilya, ikili averajda Konyaspor'dan iyi olduğu için böyle bir durumda gruptan çıkacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.