Atiker Konyaspor  5 puan topladı 

Atiker Konyaspor 5 puan topladı 

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında evinde oynadığı 4 maçta 5 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı maçlarda 1 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Konyaspor son maçında Göztepe ile berabere kalırken 3 puan hasreti de 5 maça çıktı

 

 

 

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısında şuana kadar oynadığı maçlarda iç saha avantajını değerlendiremedi.  Sezonun 2. Yarısında 7 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip bu maçların 4’ünü iç sahada oynamasına rağmen bu avantajını iyi kullanamadı. Atiker Konyaspor evinde oynadığı maçlarda 1 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu maçlarda 5 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıdaki tek iç saha galibiyetini  19. Haftada oynanan Antalyaspor karşısında aldı.     

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Göztepe ile taraftarının önünde 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, galibiyet hasretine son veremedi. Yeşil-beyazlı ekipte 3 puan özlemi 5 maça çıktı. Atiker Konyaspor son olarak 19. haftada sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmişti.

EN FAZLA BERABERE KALAN 2. TAKIM

Atiker Konyaspor Göztepe karşısında aldığı sonuçla bu sezon 11. Beraberliğine imza attı. Yeşil-beyazlı ekip bu sayı ile ligde en fazla berabere kalan 2. Takım konumuna geldi. Atiker Konyaspor 12 beraberliği bulunan Bursaspor takımını takip ediyor.  Yeşil-beyazlı ekibin rakibi Göztepe takımı ise 24. Maçında 2. Beraberliğini aldı.  

7 MAÇTA TEK YENİLGİ

Atiker Konyaspor ikinci yarıda oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip Erzurumspor ve Antalyaspor’u yenerken, Bursaspor, Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarından beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor tek yenilgisini ise sahasında Kayserispor’a karşı aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum