Asılsız İhbar Yapan Çoban Gözaltına Alındı

Asılsız İhbar Yapan Çoban Gözaltına Alındı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 112 Acil Servis ekiplerine yapılan bir ihbar polis ekiplerini alarma geçirdi. Asılsız olduğu ortaya çıkan ihbarı yapan çoban gözaltına alındı.Karacabey'de önceki akşam saat 21.30 sularında 112 ekiplerine, 'Soğan...

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 112 Acil Servis ekiplerine yapılan bir ihbar polis ekiplerini alarma geçirdi. Asılsız olduğu ortaya çıkan ihbarı yapan çoban gözaltına alındı.

Karacabey'de önceki akşam saat 21.30 sularında 112 ekiplerine, 'Soğan pazarı civarındaki çöplüğün arkasındaki set yolunda bir aracın kanala uçtuğu, aracın içerisinde iki kişinin bulunduğu ve bir kişinin camdan yola fırladığı' ihbarını yapan çoban ekipleri harekete geçirdi.

112 ekiplerinin polise bildirmesiyle 3 ekip polis otosu, 2 ambulans ve 1 itfaiye aracı olay yerine yöneldi. Bölgede yapılan geniş kapsamlı arama neticesinde olayla ilgili hiçbir ize rastlanamayınca ihbarı yapan çobanın telefonu arandı. Bir kaç kez aranmasına rağmen telefona cevap verilmemesinin ardından asılsız ihbar olduğu anlaşıldı.

Olayın yaşandığı iddia edilen bölgede araştırma yapan ekipler, bir çiftlikte çoban olarak çalışan Selman Ö.’yü (19)' gözaltına aldı. Sorgulamanın ardından daha önce de aynı şekilde asılsız ihbarlarda bulunduğu tespit edilen Selman Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karacabey Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından Adliyeye sevk edilen şahsın çiftlikte iki gün önce işe başladığı öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.