Asansör Faciasını Protesto Etmek İsteyen Gruba Polis Müdahalesi

Asansör Faciasını Protesto Etmek İsteyen Gruba Polis Müdahalesi

Mecidiyeköy’deki rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasını protesto etmek isteyen bir grup, Cevahir Alışveriş Merkezi önünde toplanarak, kazanın yaşandığı inşaata doğru yürüdü. İnşaatın bulunduğu sokağa gelen gruba Çevik...

Mecidiyeköy’deki rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasını protesto etmek isteyen bir grup, Cevahir Alışveriş Merkezi önünde toplanarak, kazanın yaşandığı inşaata doğru yürüdü. İnşaatın bulunduğu sokağa gelen gruba Çevik Kuvvet polisleri müdahale etti.

Mecidiyeköy’de Torunlar Holding'e ait bir rezidans inşaatında dün akşam saatlerinde meydana gelen asansör faciasını protesto etmek isteyen bir grup, Cevahir Alışveriş Merkezi önünde toplanarak kazanın yaşandığı şantiyeye yürümek istedi. Aralarında, CHP’li milletvekilleri Mahmut Tanal ve Süleyman Çelebi’nin de bulunduğu sendika üyeleri, AK Parti aleyhine sloganlar atarak, şantiyenin bulunduğu sokağa doğru yürüyüşe geçti. ‘Hırsız, katil AKP’, ‘Kaza değil bu bir cinayet’ şeklinde slogan atan grup, ellerindeki pankart ve dövizlerle sokağa geldi. Bu sırada grubu arkadan takip eden Çevik Kuvvet polisleri, kendilerine taş atan gruba biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle müdahale etti.

Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan grup, sokak üzerindeki çöp konteynerlerini devirerek bariyer yaptı. Cadde üzerindeki reklam panolarına ve banka şubelerine zarar veren grupla polis arasındaki çatışmalar bir süre devam etti. Polis ekipleri, ara sokaklarda kovaladığı çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.