Artık hesap kitap zamanı

Artık hesap kitap zamanı

Atiker Konyaspor Osmanlıspor deplasmanında hedeflediği 3 puana ulaşamadı. Rakibine karşı kaybetmeyen yeşil-beyazlı ekip hem makasın açılmasını önledi hem de ikili averajda avantaj yakaladı.

Spor Toto Süper Ligde kümede kalma mücadelesini son 7 haftaya taşıyan Atiker Konyaspor  için hesap kitap zamanı. Atiker Konyaspor Osmanlıspor deplasmanında hedeflediği 3 puana ulaşamadı. Rakibine  karşı kaybetmeyen yeşil-beyazlı ekip hem makasın açılmasını önledi hem de  ikili averajda  avantaj yakaladı. Konyaspor teknik ekibi yönetimi ve taraftarı kalan haftalarda tüm olasılıkları hesaplamaya çalışıyor

 


RAKİPLERİN ZOR FİKSTÜRLERİNE GÜVENİYOR

Atiker Konyaspor  sezonun 27 hafta maçında Osmanlıspor ile golsüz berabere kalarak rakibiyle olan 3 puanlık farkı kapatamadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta aldığı bir puanla sıralamada yerinde sayarken puanını ise 25 yaptı.  Atiker Konyaspor kalan haftalarda rakiplerinin fikstür dejavantajından avantaj sağlamaya çalışacak. Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’ne ikili averajda üstünlük sağlayan yeşil-beyazlı ekip bu iki takımın puan kaybetmesini beklerken kendi maçlarını da kazanması gerekecek. Konyaspor teknik ekibi yönetimi ve taraftarı kalan haftalarda tüm olasılıkları hesaplamaya çalışıyor

TEKNİK EKİP GEREKLİ HESAPLARI YAPMIŞ

Sergen yalçın ve ekibi kümede kalma adına tüm hesapları yapmış gibi görünüyor.  Sergen Yalçın’ın yardımcısı Çağdaş Atan  Yeşil-beyazlı ekibin yapılan bir plan doğrultusunda ilerlediğini ispatlar nitelikte bir açıklama yaptı. Atan sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada her şeyin planladıkları gibi gittiğini ifade etti.  Çağdaş Atan’ın  açıklaması şu şekilde: “Her şey planladığımız şekilde gidiyor. Kayserispor maçında olduğu gibi Osmanlıspor maçında da her şeyi harfi harfine yapan bütün oyuncularımızı teknik ekip olarak kutluyoruz” dedi.

KONYASPOR KALESİNİ DE GOLE KAPATTI

Kümede kalma adına kritik haftalara girildiği şu süreçte Atiker Konyaspor ilk kez gol yememe serisi yakaladı. Atiker Konyaspor, Osmanlıspor maçıyla bu sezon bir ilki yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip, 0-0 berabere biten mücadele sonunda üst üste ikinci kez kalesini gole kapattı.  Kayserispor karşısında da gol yemeden kazanan Atiker Konyaspor iç sahada oynayacağı Sivasspor maçında da bu istatistiği devam ettirmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.