Arsenal, Barcelonalı Yıldızlar İçin 30 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Arsenal, Barcelonalı Yıldızlar İçin 30 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

İngiltere Premier Ligi'ne istediği gibi bir başlangıç yapamayan Arsenal, Barcelona'nın yıldızlarına göz dikti. İngilizlerin 'Nişancı' olarak isimlendirdiği takım, Dani Alves ve Pedro için için 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Her iki...

İngiltere Premier Ligi'ne istediği gibi bir başlangıç yapamayan Arsenal, Barcelona'nın yıldızlarına göz dikti. İngilizlerin 'Nişancı' olarak isimlendirdiği takım, Dani Alves ve Pedro için için 30 milyon euroyu gözden çıkardı. Her iki yıldız Liverpool, Manchester United ve Chelsea tarafından da takip ediliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre kötü gidişe son vermek isteyen teknik direktör Arsene Wenger, kesenin ağzını açtı. Fransız sağbek uzun süredir sakat olan sağbek Mathieu Debuchy ve geriye çektiği Calum Chambers'ın yerine Dani Alves'i düşünüyor. Ocak'ta serbest kalacak Brezilyalı Alves'in, Manchester United ve Chelsea yerine Wenger'in 6 milyon euroluk teklifine sıcak bakacağı düşünülüyor.

Öte yandan, Luis Suarez'in Barcelona'ya gelişinden sonra istediği şansı yakalayamayan Pedro için 24 milyon euro ödeneceği iddia edildi.

Barcelonalı oyuncuların Ocak ayında Nou Camp'tan ayrılması bekleniyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.