Arınç'ın Kamer Genç Yorumu: Haram Param Olsaydı Ona Çok Şey Söylerdim

Arınç'ın Kamer Genç Yorumu: Haram Param Olsaydı Ona Çok Şey Söylerdim

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik ağır sözler sarf eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in klinik bir vakıa olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik ağır sözler sarf eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in klinik bir vakıa olduğunu söyledi. Arınç, "Kendisiyle geçmişte davalı olmuş ve tazminat ödemek zorunda kalmış bir insan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer kenarda köşede biraz haram para olsaydı, onu tazminat karşılığı kendisine ödemek için, ona çok şeyler söyleyebilirdim. Sadece maaşım var. O da, helal para." dedi.


Bursa'da KOSGEB ödül törenine katılan Bülent Arınç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Gazeteciler Bülent Arınç'a, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Emine Erdoğan'a yönelik çıkışı soruldu. Bülent Arınç şunları kaydetti: "Yapılan işi görüp de 'Kamer Genç haklıdır' diyecek aklından zoru olan insanı düşünemiyorum. Bu çok büyük bir saygısızlık. Ama bu insanın karakterinde bu var. Sadece hanımefendilere değil, düşman belirlediği özellikle AK Partililerden kim olursa olsun, her yerde, her fırsatta hakaret etmeyi kendine görev sayar. Bu çarpık ruh halidir, bu bir klinik vakıadır. Kendisiyle geçmişte davalı olmuş ve tazminat ödemek zorunda kalmış bir insan olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer kenarda köşede biraz haram para olsaydı onu tazminat karşılığı kendisine ödemek için ona çok şeyler söyleyebilirdim. Sadece maaşım var. O da helal para. Allah ona akıl fikir izan versin, utanma duygusu versin, ahlaktan birazcık kırıntı nasip etsin. O kişi hakkında herkes bir şeyler söyler, kimisi açık kimisi kapalı. Yapılması gereken bir şey var. Partisinin onun hakkında bu tür hakaretlere razı olmadığını ifade etmesi. Partiden atmayacaklarını biliyorum. Birileri onu AK Parti'ye karşı hakaret makinesi olarak kullanmak istiyor. Ondan başka bu işe hazır ikinci insan bulamazsınız. Bir anamuhalefet partisine böyle bir vekil yakışmıyor. En azından gereğini, kulağını çekerek yaparlar." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.