Arda Turan'dan ayrılık açıklaması

Arda Turan'dan ayrılık açıklaması

Fenerbahçe'ye yenilerek taraftarlarını çıldırtan Galatasaray'a bir kötü haber daha

Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yenilerek yıkılan Galatasaray'a bir kötü haber de kaptan Arda'dan geldi. Sarı-Kırmızılı takımda Avrupa'ya transferi sık sık gündeme gelen Arda, derbi sonrası yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon takımdan ayrılık sinyali verdi.
İYİ İSİMLER ALSINLAR
Fenerbahçe ile oynadıkları derbi karşılaşmasını değerlendiren Arda, taraftarlardan özür dilemekten başka çareleri kalmadığını belirterek, "Taraftarımızı Fenerbahçe galibiyetiyle sevindirmek isterdik, ama olmadı. Onlardan özür diliyoruz. Umarım Galatasaray gelecek sezon iyi oyuncular alır ve mücadele eden bir takım kurar" diyerek üstü kapalı bir şekilde de olsa önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı takımda olmayacağının sinyalini vermiş oldu.
ATLETICO MADRID ÖNDE
Arda'nın önümüzdeki sezon nerede oynayacağı konusu henüz netlik kazanmasa da öne çıkan takımın İspanyol ekibi Atletico Madrid olduğu belirtildi. Arda'yı isteyen ekipler arasında Mehmet Topal'ı da kadrosuna katan Valencia, İngiliz ekibi Blackburn Rovers ve Manchester City'nin de olduğu ifade edildi. Arda'nın sezon sonunda menajeriyle masaya oturarak kendisi için en doğru kararı vereceği ifade edildi. Yine de en güçlü adayın Atletico olduğu kaydedildi.
YİNE KURTARAMADI!
Sarı-Kırmızılı takımda geçen hafta 3-2 kaybedilen Ankaragücü maçında olduğu gibi, dün geceki Fenerbahçe derbisinde de oyuna yine sonradan ve takımı 1-0 öndeyken giren Arda, Galatasaray'ın geriye düşmesini bu hafta da engelleyemedi.  Maçın 62. dakikasında Galatasaray, öndeyken oyuna giren genç kaptan, etkili oynasa da takımının sahadan 2-1 yenik ayrılmasını önleyemedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.