“Arda Kardeşler duygularıyla maçı yönetti”

“Arda Kardeşler duygularıyla maçı yönetti”

Spor Toto Süper Lig’in 23.hafta maçında İstikbal Mobilya Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman maç sonu yaptığı açıklama ile karşılaşmayı değerlendirdi.

Kocaman, “Son 8 hafta çıkışa geçen bir Kayserispor vardı. Puan ortalaması 2 olan, az gol yiyen, iyi savuma yapan bir takımla karşı karşıya geldik. Maç öncesi baktığımızda dördüncülüğe yerleşme adına önemli bir maçtı. Bu maça yıprana yıprana geldik. Cezalı ve sakat sayımız fazlaydı. Enerji ihtiyacımız çok yüksekti. Maçın başından, golü yiyen süreçte topa daha fazla sahip olan taraftık. Golü atacak oyuncumuz sahada yoktu. Sahadaki futbolcu yapımız daha çok bağlantı sağlayacak oyunculardı. Kayserispor’u tebrik ediyorum. İhtiyaç her zaman durumu belirleyen ana faktör oluyor. Onların puana daha çok ihtiyacı vardı. Galibiyeti hak ettiler” dedi.

“HAKEMLER MAÇIN SKORUNU ETKİLİYORLAR”

Maçın hakemi Arda Kardeşler ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaman, “Hakemlerle konuşmamak lazım. Maçın hakemi duygularıyla maçı yönetti. Maçın hakemi aileden sporcu. Benim yönettiğim takımlara karşı duygu karmaşası yaşıyor. Maçta birçok pozisyonu görmedi. Ne yazıkki hakemler maçın skorunu etkiliyorlar” şeklinde konuştu.

“KONYASPOR TARAFTARI VE KULÜBÜNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak puanını 31’e yükselten İstikbal Mobilya Kayserispor’da Hikmet Karaman ise, deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Karaman, “Maçtan önce iki takımı değerlendirdiğimizde Konyaspor, Aykut Kocaman’ın gelişiyle gelişim gösterdi. Özellikleri olan bir takım. Kayserispor’a baktığınızda son 8 maçta kendini geliştiren bir Kayserispor. Maç öncesi iki takıma baktığımızda iki takımda gelişim gösteren bir takımdı. İlk 45 dakikaya geldiğimizde pozisyon yoktu. Biz biraz daha hücum olarak daha iyiydik. İkinci yarı hakemin kaçırdığı net bir pozisyon var. Skubic’in kaçırdığı net bir gol pozisyonu vardı. Son 10 dakikayı çıkardığımızda galibiyeti hak eden bir taraftık. Net bir pozisyon vermedik. Ama Konyaspor son 10 dakika gayet iyiydi. Lige ilk Kasımpaşa maçıyla geldik. Sondan 2.ciydik. Şu anda Kasımpaşa’nın üstündeyiz. Ligin kalan haftalarında çok şey olabilir. Konyaspor taraftarı ve kulübünü tebrik ediyorum. Anadolu adına çok güzel bir modeli temsil ediyorlar, bu modeli inşallah daha iyi seviyeye getirebilirler” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum