Armada Yeşil-beyaz Platformu hedeflerini anlattı

Armada Yeşil-beyaz Platformu hedeflerini anlattı

Konyaspor camiasına yeni bir soluk getiren Armada Yeşil Beyaz Platformu, Konya basını ile bir araya geldi. Ramada Plaza Otel’de yapılan toplantıya katılım yoğun oldu

Konyaspor camiasına yeni bir soluk getiren Armada Yeşil Beyaz Platformu, Konya basını ile bir araya geldi. Ramada Plaza Otel’de yapılan toplantıya katılım yoğun oldu. Platformun vizyonu, projeler ve hedeflerinin anlatıldığı tanıtım toplantısında ayrıca sunum yapıldı.

Konyasporlu nesillerin yetişmesi ve Konyaspor kültürünün şehirde daha güçlü şekilde yer alması adına kollarını sıvayan Armada Yeşil Beyaz Platformu, önemli sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştiriyor. Aynı zamanda yapılan proje bazlı çalışmalarla yeşil-beyazlı kulübe katkı sağlanacak.

İlerleyen süreçte kütüphanesi olmayan ilçelerde Konyaspor Kütüphanesi kurulacak. Kızılay ve Yeşilay ile ortak sosyal sorumluluk projeleri yapılacak.

Öte yandan bir süredir gündemde olan Konyaspor Koleji projesi için ön fizibilite çalışmalarına da başlandı.

Platformun amacını anlatan Başkan Cihan Yeniçıktı, “Bu platform sadece taraftar özelinde değil,şehrin tüm dinamik bileşenlerini Konyaspor çatısı altında toplayıp, özellikle sosyal medya üzerinde güçlü bir farkındalık oluşturmaktır. Geçmişinde Anadolu tarihine yön vermiş, Selçuklunun başkenti Cumhuriyetin lokomotifi olmuş bu güzide şehrimizde ülke olarak ortak tutkularımızdan olan sportif faaliyetlerde, özellikle taraftar olarak paylaşımcılığı ve kardeşlik ruhunu ön planda tutan ,sadece skordan değil oyundan da keyif almayı amaçlayan, güçlünün değil şehrinin takımı düsturunu ilke edinmiş,sadece günlük hayatta değil özellikle sosyal medyadaki sesi,benzeri olmayan gürlükte çıkacak bir ülküyü hayal ediyoruz.” ifadelerini kullandı

whatsapp-image-2024-10-18-at-09-31-39.jpeg

Son bölümde ise platform yönetim kurulu tanıtıldı. Armada Yeşil Beyaz Platformu yönetim kurulu isim ve görevleri şöyle: “ Cihan Yeniçıktı - Başkan, Celal Fedai - Hukuk Departmanı, Tarık Erkeleş - Sosyal Medya, Mustafa Özkaya – Sosyal Medya, Elif Öz – Kadın Kolları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri, Hasan Ekelik – Ar-Ge Çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk, İbrahim Aydın - Ar-Ge Çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk, Hüseyin Yavuz - Ar-Ge Çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk, Ali Cihan Demirci – Yurtdışı Sosyal Sorumluluk Projleri ve Scouting, Yunus Çelik - Ar-Ge Çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk”

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.