Arama ve kurtarma eğitimi sertifikaları takdim edildi

Arama ve kurtarma eğitimi sertifikaları takdim edildi

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen "Hafif, Orta ve Ağır Kurtarma Eğitimi"nin sertifikaları;

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen "Hafif, Orta ve Ağır Kurtarma Eğitimi"nin sertifikaları; MEB AKUB ekip üyelerine, 27 Aralık 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle İl Müdürü Murat Yiğit ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Türkiye’nin deprem bölgesi olduğunu ve afetlerin sıkça yaşandığını belirterek, farklı illerden ve farklı kurumlardan ne kadar fazla insan hızla hareket ederse müdahale konusunda başarının o kadar artacağını söyledi. Yiğit, Öğretmenlik mesleğinin yanında gönüllülük esasına dayalı olarak yapılan bu projeye katılımlarından ötürü MEB AKUB ekip üyelerine teşekkürlerini iletti.

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı ise her türlü afetin ve krizin yoğun olarak yaşandığı bir coğrafyada olduklarını söyleyerek bu durumun afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmayı gerektirdiğini belirtti. Bostancı, Mevlana Kalkınma Ajansı olarak bu tür sosyal konularla ilgili destek olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.