Antrenörler okullarda göreve başlıyor

Antrenörler okullarda göreve başlıyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, istihdam edilen antrenörler okullarda görevlendirilmeye başlanıyor

79 ildeki okullarda görev alacak antrenörler, kadrolu, sözleşmeli ve hizmet alımı yöntemiyle çalıştırılacak. Antrenörlerin tüm giderleri GSGM tarafından karşılanacak.
Projeyle özellikle bazı spor dallarının alt yapısı başlatılacak ve bütün spor dallarının ülke genelinde yaygınlaşması sağlanacak, yeni ve başarılı sporcular kulüplere ve milli takımlara kazandırılacak.İlerleyen günlerde belirlenecek pilot okullarda görev alacak tüm antrenörlerin araç ve gereçleri GSGM tarafından karşılanacak. İl milli eğitim müdürlükleriyle işbirliği yapılarak, her iki kurumun imkanları birleştirilecek ve antrenörler için gerekli ortam sağlanacak.Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, Milli Eğitim Müdürlükleri üzerinden okul müdürleriyle bağlantıya geçerek, kadrolu, sözleşmeli ve hizmet satın alınan antrenörlerin her biri en az iki okulda branş antrenörü olarak görevlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.