Antalya’da tempo artıyor

Antalya’da tempo artıyor

Atiker Konyaspor’un Antalya’da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarında 5. Gün geride kaldı.

Atiker Konyaspor’un Antalya’da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarında 5. Gün geride kaldı. Pazar günü ilk hazırlık maçını 1. Lig ekiplerinden Hatayspor ile oynayan ve rakibini 3-1 yenen yeşil-beyazlı ekip 2. Hazırlık maçını  Perşembe günü yine 1. Lig ekiplerinden Altınordu  ile oynayacak.

3 Ocak Perşembe günü Antalya kampına başlayan Atiker Konyaspor, kampın 5. gününe sabah yaptığı antrenmanla başladı 3 Ocak Perşembe günü başladığı devre arası kamp hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Atiker Konyaspor, güne sabah saatlerinde salonda başlayıp sahada tamamladığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman iki grup halinde yapılan CORE ısınma ve ağırlık çalışması ile başladı. Hatayspor maçında ilk fazla süre alan oyuncuların yer almadığı ve tedavi oldukları antrenmanın ikinci bölümü ise sahada gerçekleşti. Koşu ve pas çalışması ile başlayan antrenmanda oyuncular şut ve gol çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.

CAMİA KAMP ORTAMINDAN MEMNUN

Atiker Konyaspor’da devre arası kamp çalışmaları Antalya’da devam ederken oyuncuların morali ve performansı teknik ekip ve yönetimi memnun ediyor.    Kampı ziyaret eden ve Hatayspor ile oynanan hazırlık maçını takip eden  İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarından Abbas Kılınç ve As Başkanlardan Osman Koçak ile Mustafa Aydınalp teknik ekipten kampla ilgili bilgi aldı. İkinci Başkan Selçuk Aksoy Aykut Kocaman ile transfer hakkında da görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Yeşil-beyazlı ekipte yapılan sol bek transferinin ardından  kampın sonuna doğru  takımın genel değerlendirilmesi tekrar yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.