Antalya Tanıtım Ve Turizm Geliştirme Ticaret A.ş.’nin Web Sayfası Güncellendi

Antalya Tanıtım Ve Turizm Geliştirme Ticaret A.ş.’nin Web Sayfası Güncellendi

Antalya‘nın köklü kuruluşları AKTOB, ATSO, ALTSO, MATSO, ATAV, Antalya Ulaşım A.Ş.

Antalya‘nın köklü kuruluşları AKTOB, ATSO, ALTSO, MATSO, ATAV, Antalya Ulaşım A.Ş., Antalya Ticaret Borsası, BETUYAB, Deniz Ticaret Odası ortaklığı ile kurulan ve Antalya’nın en prestijli, kapsamlı tanıtımını yapan Antalya Tanıtım ve Turizm Geliştirme Ticaret A.Ş.’nin web sayfası 600'den fazla fotoğrafla güncellendi. Site Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça olarak hizmet veriyor.

Antalya Tanıtım ve Turizm Geliştirme Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, tarih, kültür, doğa, sanat, spor, sualtı, golf, mutfak kültürü ve Antalya’nın bölgeleri/ilçeleri hakkında bilgilerin sitelerinde yer aldığını söyledi. Yusuf Hacısüleyman, 600’den fazla yeni çekilmiş fotoğraf, sürekli güncellenen etkinlik takvimi, ilçe ve şehirlerarası ulaşım bilgileri, yat limanları, UNESCO miras alanları ve benzeri bilgileri kapsayan zengin içeriği ve ziyaretçi sayıları itibariyle şu an Türkiye’deki en önemli tanıtım sitelerinden biri durumunda olduğunu kaydetti.

    www.antalyadestination.com adresinde hizmet veren web sayfası Antalya hakkında bilgi almak isteyenlerin uğrak noktası. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.