Ankaralı De Nigris Ankaragücü’ne yakın

Ankaralı De Nigris Ankaragücü’ne yakın

Ankaraspor'da son dönemde fazla forma şansı bulamayan Meksikalı golcü De Nigris, büyük bir ihtimalle Süper Lig'in 2. yarısında Ankaragücü forması giyecek.

Ankaragücü'nün De Nigris'in transferi için resmi başvuruyu yaptığı ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.  De Nigris için, Ankaragücü'nün dışında Bursaspor, Gaziantepspor, Antalyaspor ve Konyaspor'un da resmi başvuruyu yaptığı öğrenilirken, Ankaraspor'un başkent takımı olması ve dostane ilişkiler kurulabilmesi amacıyla De Nigris'i Ankaragücü'ne vermeye yakın olduğu ifade edildi. 
Öte yandan Ankaragücü, sezon başında Esperance de Tunis takımından transfer ettiği Tunuslu savunma oyuncubu Chaabani Moine ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekibin 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiği ifade edildi. Ankaragücü, ayrıca bugün yapılan antrenmanda TFF 2. Lig ekiplerinden BUGSAŞSpor'da forma giyen Güney Atılgan'ı denedi. Sağ kanatta oynayan genç futbolcunun beğenilmesi durumunda resmi sözleşmenin imzalanacağı kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.