Ankara’daki Terör Saldırısı

Ankara’daki Terör Saldırısı

Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, Ankara’da yapılan saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Fransa’daki gibi bir fotoğraf veremedikçe terör nasıl biter?” diye sordu.Terörün, öld...

Eskişehir Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Akyüz, Ankara’da yapılan saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Fransa’daki gibi bir fotoğraf veremedikçe terör nasıl biter?” diye sordu.

Terörün, öldürdüğü insanların partisini, ırkını, dinini, dilini araştırmadığını belirten Ali Akyüz, “Ülkemizde, bu kadar büyük bir acının şokunun yaşandığı ülkemizde bugün bile, hâlâ birbirlerini suçlayan, hakaret eden, hedef saptıran biz zavallılar varken terör neden bitsin?” dedi.

“Terörün bir amacı da bizi birbirimize düşürmek değil mi?” diye soran Akyüz, şu çağrıyı yaptı:

“Uyan ey millet uyan. Terörün ateşine odun taşımaktan vazgeç. Memleket milliyetçisi ol, millet milliyetçisi ol, insan milliyetçisi ol. Bırak partileri, rozetleri, iktidar yanlısı olmayı, iktidar düşmanı olmayı. Terörün, teröristin düşmanı ol! Yerli yabancı terör baronlarının düşmanı ol. Kendi kendinin düşmanı olma, ayaklarına kurşun sıkma. Bırak küçük düşünmeyi. Fransa’daki gibi, tüm milletin, tüm siyasi düşüncelerin katıldığı bir fotoğraf oluştur. Öyle ki, kendi bayrağımız bile olmasın. Vatan aşkına, millet aşkına, bu güne kadar teröre kurban verdiğimiz canlar aşkına”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.