Anız Dumanının Yolaçtığı Zincirleme Kazada 2 Kişi Öldü, 8 Kişi Yaralandı

Anız Dumanının Yolaçtığı Zincirleme Kazada 2 Kişi Öldü, 8 Kişi Yaralandı

Ceyhan-Osmaniye D-400 kara yolunda meydana gelen zincirleme kaza ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. 8 TIR ile 5 otomobilin karıştığı kazaya, mezarlık alanında yakılan menfezlerden çıkan yoğun dumanın yolaçtığı tahmin...

Ceyhan-Osmaniye D-400 kara yolunda meydana gelen zincirleme kaza ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. 8 TIR ile 5 otomobilin karıştığı kazaya, mezarlık alanında yakılan menfezlerden çıkan yoğun dumanın yolaçtığı tahmin ediliyor.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yakılan anızın dumanının kapladığı kara yolunda görüş uzaklığının sıfıra kadar düşmesi nedeniyle 13 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. D-400 kara yolu çevresindeki bir tarladaki anızın yakılması üzerine yolu kaplayan dumandan görüş mesafesinin sıfıra kadar düşmesi nedeniyle zincirleme kaza meydan geldi. 8'i TIR, 5'i otomobil olmak üzere 13 araç birbirine girdi. Araçların çoğu kullanılamaz hale gelirken, ortalık savaş alanına döndü. Kazaya karışan bir kamyonetteki fıstıklar yola saçıldı.

Olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Adana Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, AFAD ekipleri, Sivil Savunma ekipleri, Çevik Kuvvet ekipleri de olay yerine geldi. Yaralılar ve ölen kişiler Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-400 kara yolunun Ceyhan- Osmaniye yönü uzun süre trafiğe kapanırken, Osmaniye-Ceyhan şeridindeki trafik akışı da kontrollü sağlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.