Anıt Hastanesinden personele tatil

Anıt Hastanesinden personele tatil

Personel ve hastalarının mutluluğunu her zaman ön planda tutan Özel Konya Anıt Hastanesi, çalışanlarına tatil hediye ederek idari personellerinin yüzünü güldürdü

Anıt Hastanesi yüksek performansla çalışan idari personel ekibinin özverisini ödüllendirmek, motivasyonlarını arttırarak daha güzel başarılara imza atmalarına destek olmak amacıyla 23-24 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde tatil organize etti. Tatilde doyasıya eğlenen ve yoğun çalışma temposunun tadını çıkaran Anıt Hastanesi personelleri, mutlu bir hafta sonu geçirdi. Performanslarından ötürü tatille ödüllendirilen personeller, motivasyonlarının arttığını bundan sonraki proje ve çalışmalarının daha profesyonel olması için çaba sarf edeceklerini söylediler.

 

Personele destek olmak amacıyla, Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er ve Hastane Müdürü Hasibe Gümüş de tatil organizasyonuna eşlik etti. Otel’de gerçekleşen tatil programına katılan Op. Dr. Cemil Er, personellerle akşam yemeğinde bir araya gelerek kendileriyle sohbet etti ve personelleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başarıların ödüllendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er, Anıt Hastanesinin büyük bir aile olduğunu ve 6 yıl gibi kısa bir sürede çok büyük yol kat ettiğini söyledi. Er, Anıt Hastanesi’nin hızlı yükselişinde ekip çalışmasının büyük bir etkisi olduğunu ifade etti. Bundan sonrada performans odaklı bir ekip çalışması yürüteceklerini kaydeden Er, hastanede görev alan tüm herkesin başarılarını ödüllendireceklerini belirtti. Otel’de doyasıya eğlenen Anıt Hastanesi ekibi, Antalya’nın tarihi yerlerine düzenlenen tur organizasyonunda da keyifli dakikalar geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.