Anıt Hastanesinde Tıp Bayramı kutlandı

Anıt Hastanesinde Tıp Bayramı kutlandı

14 Mart 2012de tıp dünyası, farklı etkinliklerde buluşup tıp bayramını kutlarken, sağlık sektöründeki emektarları da ödüllendirdi

14 Mart 2012’de tıp dünyası, farklı etkinliklerde buluşup tıp bayramını kutlarken, sağlık sektöründeki emektarları da ödüllendirdi.  Anıt Hastanesi doktorları 14 Mart Tıp Bayramı’nı kendileri için düzenlenen kokteylde kutladı. Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er, Anıt Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zihni Güney ve tüm doktor ekibinin katıldığı organizasyonda duygu dolu anlar yaşandı. Tıp Bayramı kokteylinde, Op. Dr. Cemil Er, doktorların kutsal bir görev için hizmet verdiklerinin, insanları tekrar hayata bağlamanın tarifsiz bir mutluluk getirdiğinin altını çizdi. Anıt Hastanesi olarak güçlü bir aile olduklarını, her bir doktorun hastanenin önemli bir temel taşını oluşturduğunu kaydeden Er, özellikle bugüne kadar sadece meslekte hizmet vermekle kalmayıp yüzlerce öğrenci yetiştiren hocaların hocası Prof. Dr. Yüksel Tatkan’ın kendileri ve tıp dünyası için çok önemli bir değer olduğuna vurgu yaptı. Aynı zamanda kendi hocası olan Prof. Dr. Yüksel Tatkan’ın yarım asırdır hizmet veren büyük bir çınar olduğunu belirten Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er, “50’ci yılında Yüksel Hocam’ın hastanemizde görev yapıyor olması beni çok gururlandırıyor. Bizleri yetiştiren ve dile kolay yarım asrı geride bırakan böyle bir değerle tıp bayramı kutlamak bizim için bir onurdur. Ben hastanemiz adına tüm sağlık çalışanlarının ve meslektaşlarımın tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kutlamaların ardından, 50 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Anıt Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Yüksel Tatkan, Ankara Tabip Odası ve Konya Tabip Odası’ndan aldığı teşekkür plaketlerine bir de Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Op. Dr. Cemil Er tarafından verilen teşekkür plaketini ekledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.