Anı ve Belgelerle Yeşilçam Şarkıları Konya’da sahnelendi

Anı ve Belgelerle Yeşilçam Şarkıları Konya’da sahnelendi

Ünlü yönetmen Ülkü Erakalının Anı ve Belgelerle Yeşilçam Şarkıları Konya Devlet Tiyatrosunda sahnelendi.

 Ülkü Erakalın’ın 60 yıllık müzik, sinema, tiyatro ve gazetecilik anılarından oluşan kendisinin yazıp yönetip oynadığı tek kişilik müzikli gösteri Devlet Tiyatroları Turnesi çerçevesinde sahnelendi.
Gösteri öncesi Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Tomris Çetinel ile birlikte gazetecilere bilgi veren Ülkü Erakalın, Kasım ayında Antalya’da galasını yaparak başladığı müzikli gösterinin ülke genelinde Devlet Tiyatrosu bulunan bütün şehirlerde sahneleneceğini aktırdı. Turne kapsamında Konya’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erakalın, geçtiğimiz Nisan ayında da yine Konya’ya geldiğini hatırlattı.
Esas eğitim alının müzik olduğunu, sonradan sinemaya geçtiğini anlatan Erakalın, müzikli gösteride sanat yaşamının 50 yılını iki saatte oynayacağını, Yeşilçam’ın meşhur şarkılarını ayrı bir tarzda söyleyeceğini ve anılarını paylaşacağını dile getirdi.
Konya Devlet Tiyatrosu Müdürü Tomris Çetinel de müzikli gösteride eskiye ait güzel görüntüleri izleyip, çok özel Yeşilçam şarkılarını dinleyeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.